Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. ELFOGADOM
Termékek Menü

Öko háztartás

Rendezés:
2.800 Ft

Tartós használat, csak vízzel! Vegyszermentesen, varázsolhatja ezzel a törlőkendővel ragyogóvá ablakait, tükreit,képeit, számító gépet, irodai gépeket műanyag és üveg felületeit . Csúcs minőségű, erős anyag, évekig használható. Nem kell vegyszerekre költenie, és a környezetét is kíméli. Mérete 40x50 cm. Szárazon és nedvesen is haználható.

4.000 Ft

Tartós használat, csak vízzel! Vegyszermentesen, varázsolhatja ezzel a törlőkendővel ragyogóvá autója ablakait, műanyag felületeit és karosszériáját. Üvegfelületek, nagy ablakok tisztításához is javasoljuk. Csúcs minőségű, erős anyag, évekig használható. Nem kell vegyszerekre költenie, és a környezetét is kíméli. Mérete 60x65 cm. 

 

4.300 Ft

Speciálisan kialakított polimer-gumiból készült, melynek használata közben erős elektrosztatikus töltés képződik. Ennek hatására a seprű mágnesként vonzza magához a port, a hajat, szőrszálakat és egyéb más szennyeződéseket. Egyaránt használható száraz és nedves tisztításra, víz összeszedésére is. Formáját sokkal tovább megtartja, mint bármely más seprű. A puha gumifogaknak köszönhetően minden felületről összegyűjti a szennyeződést és emellett nem sérti fel a tisztított felületet.  Az acél teleszkópnyél hossza szükség szerint szabályozható.

seprű fej + nyél 1,3 m
 
 

2.600 Ft
Nélkülözhetetlen a konyhában és a fürdőszobában. Szárazon és nedvesen egyaránt használható. Szárazon, pozitív töltésük miatt a mikroszálak magukhoz vonzzák és ott tartják a porszemeket, mint a mágnes a vasat. Nedvesen a zsíros foltok eltávolítására alkalmas. Nedvszívó képessége 4-szerese a törlő eredeti tömegének.Szárazon és nedvesen egyaránt használható.  Minden helyiség tisztántartására külön törlőt javasolunk. Nem tanácsos magasfényű, viaszolt felületek törlésére.
 
6.000 Ft
Kis varázstörlő szett
Három darab kis varázstörlő - mikroszálas törlőkendő - (32 cm x 32 cm), három különböző színben
Praktikus összeállítás
A háztartás minden szegletében széleskörűen használható. A mikroszálaknak köszönhetően elegendő csak víz használata. A kezelt felületen semmi nyom nem marad.
Az alkalmazási terület a színek miatt biztonsággal megkülönböztethető
2.300 Ft

A gumikefe alkalmas a különböző ruhadarabok, textíliák, autókárpitok, egyéb szövetek tisztántartására, haj, állatszőr eltávolítására, vagy akár a háziállatok szőrének gondozására. Elektrosztatikus tulajdonságú, teljes egészében tisztítható. Szárazon és nedvesen is használható.

607 Ft

Összetevők: 100% nátrium-hidrogén-karbonát

A szódabikarbóna, vagy más néven nátrium-hidrogén-karbonát rendkívül széles körben használható a háztartásban: 
- használhatjuk kávé-, tea- és zsírfoltok eltávolítására, 
- a vízzel együtt készített pasztát felhasználhatjuk tisztításra (pl. sütők, fugák, fényes felületek), 
- citromlével fertőtlenítő hatását kihasználva takarításhoz és áztatáshoz használhatjuk, 
- csinálhatunk vele lábfürdőt, sokat segíthet meghűléses betegségeknél, 
- izzadásgátló, dezodorokat készíthetünk belőle.