Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. ELFOGADOM
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Szállítás

Magyarországon a küldemények kézbesítése, szállítása a Trans-O-Flex Futárszolgálattal,  történik.  A szállítási idő 2-5 nap a készleten lévő termékekből. Ettől eltérő esetekben, a terméknél feltüntetett szállítási idő a mérvadó, illetve szállítás alatt lévő termékek esetén munkatársunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot.
A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon. 
Szállítási módok: 

Szállítás a Trans-O-Flex Futárszolgálattal:
Magyarország területén a
szállítási díjak egységesen, 40 kg-ig : 1.200,- Ft
10.000,- Ft feletti vásárlásnál egységesen, 40 kg-ig 600,- Ft
átutalásos fizetés esetén  12.000,- Ft feletti vásárlásnál ingyenes.
utánvéttel  15.000,- Ft feletti vásárlásnál ingyenes
 
Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban:
A visszaigazoló e-mailben található telefonszámon lehetőség van időpontot egyeztetni.
Átvétel helye: 1142 Budapest, Dorozsmai u. 211.
 
Külföldre szállítás egyedi megállapodás alapján történik a Trans-o-flex futárszolgálattal, a minkenkori díjak szerint!
Kérjük keressen minket e-mailen, vagy telefonon.  Tel.: +36 20 235 8897, e-mail: info@gluteno.net
Trans-o-flex díjkalkulátor:
http://www.tof.hu/nemzetkozi-dijkalkulator/
 
 
A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. 
Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.
A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! 
 
A szállítástól elállás:
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése
A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.
 
Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia
A megrendelő a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.
 
Bizonyos esetekben nem illeti meg a megrendelőt az elállási jog
  • Gyorsan romló élelmiszerek vásárlása esetén.
  • Higiéniai termékek, étrend kiegészítők, vitaminok, szexuális segédeszközök, kellékek, kozmetikumok esetén amennyiben már kibontásra került a termék!

 A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor
 

Elállási jog gyakorlásának menete
Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. 
Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon 
történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. 
A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával 
kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint 
cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. 
Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót 
terheli! 
A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék 
megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, 
vagy hiányos volt) 
A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a GLuteno Future Kft a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. 
(egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)