Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. ELFOGADOM

Szállítási Információk

Magyarországon a küldemények kézbesítése, szállítása a Trans-O-Flex Futárszolgálattal,  történik.  A szállítási idő 2-5 nap a készleten lévő termékekből. Ettől eltérő esetekben, a terméknél feltüntetett szállítási idő a mérvadó, illetve szállítás alatt lévő termékek esetén munkatársunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot.
A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon. 
Szállítási módok: 

Szállítás a Trans-O-Flex Futárszolgálattal:
Magyarország területén a
szállítási díjak egységesen, 40 kg-ig : 1.200,- Ft
10.000,- Ft feletti vásárlásnál egységesen, súlytól függetlenül 600,- Ft
átutalásos fizetés esetén  12.000,- Ft feletti vásárlásnál ingyenes.
utánvéttel  15.000,- Ft feletti vásárlásnál ingyenes
 
Lehetőség van a vásárolt termékek személyes átvételére üzletünkben:
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 156.  Nyitva tartási időben.
Ebben az esetben készpénzzel, fizethet az áru átvételekor, természetesen szállítási költség nincs.
Az átvétel lehetőségének idejét és az üzlet nyitva tartását, a visszaigazoló e-meilben közöljük.
Az e-mailben található telefonszámon módjában áll egyeztetni az időpontot.
 
Külföldre szállítás egyedi megállapodás alapján történik a Trans-o-flex futárszolgálattal, a minkenkori díjak szerint!
Kérjük keressen minket e-mailen, vagy telefonon.  Tel.: +36 1 274 6774, e-mail: info@gluteno.net
Trans-o-flex díjkalkulátor:
http://www.tof.hu/nemzetkozi-dijkalkulator/
 
 
A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. 
Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.
A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! 
 
A szállítástól elállás:
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése
A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.
 
Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia
A megrendelő a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.
 
Bizonyos esetekben nem illeti meg a megrendelőt az elállási jog
  • Gyorsan romló élelmiszerek vásárlása esetén.
  • Higiéniai termékek, étrend kiegészítők, vitaminok, szexuális segédeszközök, kellékek, kozmetikumok esetén amennyiben már kibontásra került a termék!

 A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor
 

Elállási jog gyakorlásának menete
Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. 
Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon 
történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. 
A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával 
kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint 
cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. 
Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót 
terheli! 
A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék 
megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, 
vagy hiányos volt) 
A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Tele 6 Elektronika Kft a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. 
(egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!) 
 

Névnapok

Ma 2017. október 23. van.

Névnapjuk alkalmából köszöntjük Gyöngyi nevú látogatóinkat!

Holnap Salamon napja lesz.

Kategoriak
Partnereink

   

   

 GAL és         

   

    BARBARA

  EMESE, CORNITO